Hessel Wieles (41 jaar)

Ik ben Hessel Wieles, getrouwd met Renate. Samen hebben we twee zoontjes, Fabian (10) en Thijmen (7). Vanaf 1997 ben ik werkzaam geweest als verzekeringsadviseur bij diverse bedrijven in heel Nederland. In 2004 werd ik zelfstandig ondernemer en startte ik met De Hypotheekshop. In 2006 werd Jurgen mede-eigenaar en is De Verzekeringsshop opgericht. Sindsdien kunnen we onze klanten voorzien van een totaal financieel advies.

In 2009 is de naam van ons hypotheekadviesbedrijf gewijzigd in De Hypotheekexpert. In de loop van de jaren zijn we gestaag gegroeid. Veel van onze klanten komen hier al jaren. Dat bevordert de informele werksfeer en dat werkt erg prettig.

In mijn vrije tijd ben ik actief op de golfbaan en in de sportschool. Ook ben ik ben trainer/coach van een jeugdvoetbalteam. Daarnaast vind ik het leuk om zelf te koken en bezoek ik graag goede restaurants.


Jurgen Buysrogge (43 jaar)

Ik ben Jurgen Buysrogge, vader van twee dochters, Emelie (12) en Rosalie (9).

Op 19-jarige leeftijd haalde ik mijn diploma Assurantiebemiddeling. In 1995 ging ik aan de slag bij een verzekeringsbedrijf in Terneuzen. Ik deed ervaring op als commercieel/administratief medewerker en schadebehandelaar. In de periode 1996-1997 volgde een traineeship bij Nationale Nederlanden waar ik een belangrijk deel van mijn vakkennis heb opgedaan. Vanaf 1997 ben ik verzekeringsadviseur en sinds 1999 ook gediplomeerd hypotheekadviseur.

In 2001 leerde ik Hessel Wieles kennen als mijn collega. Na elf jaar met veel plezier in loondienst te hebben gewerkt, koos ik in 2006 voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik werd mede-eigenaar van De Hypotheekshop en tegelijk richtte ik samen met Hessel De Verzekeringsshop op.

Op het gebied van verzekeringen ben ik het aanspreekpunt voor onze klanten. In een persoonlijk gesprek nemen we de risico's door die een klant loopt en de mogelijke verzekeringsoplossingen. Ik geniet van het uitwerken van een goed verzekeringsadvies en helpen van een klant bij de afwikkeling van een schade.

In mijn werk ontmoet ik veel verschillende mensen die werkzaam zijn in allerlei verschillende branches. Dat maakt mijn werk leuk en afwisselend. Daarbij zorgt ook de sfeer in ons enthousiaste team ervoor dat ik mijn werk met veel plezier doe.

In mijn vrije tijd ga ik graag iets drinken met vrienden, naar een concert, of een theatervoorstelling. Verder ga ik regelmatig fitnessen, voetballen en hardlopen en ben ik liefhebber van vele soorten muziek.

null

Danielle de Koeijer (33 jaar)

Ik ben getrouwd en moeder van een dochtertje van 9 jaar.

Voor ik in 2012 bij de De Verzekeringsshop aan de slag ging was ik werkzaam bij een accountants & belastingadviesbureau en later ook in de makelaardij. Deze ervaring komt me in mijn huidige werk uitstekend van pas. Ik heb veel contact met klanten en verzekeringsmaatschappijen. Ik regel mutaties bij particuliere en zakelijke verzekeringen en ik behandel daarnaast schades. Ik hou erg van de afwisseling en veelzijdigheid in mijn werk.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, ik lees veel en kijk ik aardig wat films. Bovendien mag ik graag een middagje gaan shoppen.


Lenie de Braal (43 jaar)

Ik ben getrouwd en samen hebben een zoon en een dochter.

In 1992 ging ik aan het werk bij een Terneuzens verzekeringskantoor waar ik Jurgen als collega leerde kennen. Sinds 2011 werk ik bij De Verzekeringsshop. Mijn werk is leuk en afwisselend: ik regel mutaties van verzekeringen, doe schadebehandeling en zorg ervoor dat de polisgegevens in onze database up to date zijn. Ik heb veel contact met klanten, iets wat ik erg leuk vind.

Ik hou van hardlopen, in de tuin werken en winkelen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in gezonde voeding en geniet ik graag van een goed glas wijn.


Ellen van Dijk (42 jaar) null

Ik ben getrouwd met Joris en samen hebben we 3 zoontjes.

Sinds 2008 werk ik bij De Verzekeringsshop. Daarvoor heb ik 15 jaar bij ABN AMRO gewerkt.

Ik geniet van de contacten met klanten, zowel aan de telefoon als op kantoor. Ik richt me vooral op commerciële ondersteuning en administratie. Naast mijn werk heb ik een druk gezinsleven. Voetbaltraining, zwemlessen, verjaardagen enz. Als er nog tijd over is ga ik graag uit eten, wat drinken of of een weekendje weg.null

Cindy Allonsius (39 jaar)

Ik woon samen met Gino. Samen hebben we 2 dochtertjes.

Ongeveer 16 jaar geleden ben ik aan de slag gegaan als administratief medewerkster bij een hypotheekadviseur. Kort daarna behaalde ik mijn diploma’s om ook zelf hypotheekadvies te mogen geven. Na enkele jaren met veel plezier te hebben gewerkt in de ondersteuning ben ik zelf meer all round financieel advies gaan geven: zowel op het gebied van verzekeringen, bankzaken als hypotheken.

In januari 2016 ben ik in dienst gekomen van De Verzekeringsshop. Deels geef ik zelf advies, daarnaast coördineer ik de backoffice met betrekking tot hypotheekdossiers, daar ben ik voor velen het aanspreekpunt.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, skiën en wandelen. Ik geniet van vakanties en lekker eten, waarbij ik een goed glas wijn ook erg kan waarderen.