Hessel Wieles (46 jaar)

Ik ben Hessel Wieles, getrouwd met Renate. Samen hebben we twee zoontjes, Fabian (15) en Thijmen (12). Vanaf 1997 ben ik werkzaam geweest als verzekeringsadviseur bij diverse bedrijven in heel Nederland. In 2004 werd ik zelfstandig ondernemer en startte ik met De Hypotheekshop. In 2006 werd Jurgen mede-eigenaar en is De Verzekeringsshop opgericht. Sindsdien kunnen we onze klanten voorzien van een totaal financieel advies.

In 2009 is de naam van ons hypotheekadviesbedrijf gewijzigd in De Hypotheekexpert. In de loop van de jaren zijn we gestaag gegroeid. Veel van onze klanten komen hier al jaren. Dat bevordert de informele werksfeer en dat werkt erg prettig.

In mijn vrije tijd ben ik actief op de golfbaan en in de sportschool. Ook ben ik ben trainer/coach van een jeugdvoetbalteam. Daarnaast vind ik het leuk om zelf te koken en bezoek ik graag goede restaurants.

Jurgen Buysrogge (48 jaar)

Ik ben Jurgen Buysrogge, ik woon samen met Danielle. Samen hebben we vier kinderen: Emelie (17) en Rosalie (14) en Cas (11) en Puck (9).

Op 19-jarige leeftijd haalde ik mijn diploma Assurantiebemiddeling. In 1995 ging ik aan de slag bij een verzekeringsbedrijf in Terneuzen. Ik deed ervaring op als commercieel/administratief medewerker en schadebehandelaar. In de periode 1996-1997 volgde een traineeship bij Nationale Nederlanden waar ik een belangrijk deel van mijn vakkennis heb opgedaan. Vanaf 1997 ben ik verzekeringsadviseur en sinds 1999 ook gediplomeerd hypotheekadviseur.

In 2001 leerde ik Hessel Wieles kennen als mijn collega. Na elf jaar met veel plezier in loondienst te hebben gewerkt, koos ik in 2006 voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik werd mede-eigenaar van De Hypotheekshop en tegelijk richtte ik samen met Hessel De Verzekeringsshop op.

Op het gebied van verzekeringen ben ik het aanspreekpunt voor onze klanten. In een persoonlijk gesprek nemen we de risico's door die een klant loopt en de mogelijke verzekeringsoplossingen. Ik geniet van het uitwerken van een goed verzekeringsadvies en helpen van een klant bij de afwikkeling van een schade.

In mijn werk ontmoet ik veel verschillende mensen die werkzaam zijn in allerlei verschillende branches. Dat maakt mijn werk leuk en afwisselend. Daarbij zorgt ook de sfeer in ons enthousiaste team ervoor dat ik mijn werk met veel plezier doe.

In mijn vrije tijd ga ik graag iets drinken met vrienden, naar een concert, of een theatervoorstelling. Verder ga ik regelmatig fitnessen, voetballen en hardlopen en ben ik liefhebber van vele soorten muziek.

Ellen van Dijk (47 jaar) null

Ik ben getrouwd met Joris en samen hebben we 3 zonen.

Sinds 2008 werk ik bij De Verzekeringsshop. Daarvoor heb ik 15 jaar bij ABN AMRO gewerkt.

Ik geniet van de contacten met klanten, zowel aan de telefoon als op kantoor. Ik richt me vooral op commerciƫle ondersteuning en administratie. Naast mijn werk heb ik een druk gezinsleven. Voetbaltraining, zwemlessen, verjaardagen enz. Als er nog tijd over is ga ik graag uit eten, wat drinken of of een weekendje weg.

Annemie Supply (35 jaar) null

Ik ben Annemie en ik woon samen met Mario, samen met onze 2 dochtertjes. Voordat ik bij De Verzekeringsshop ben gaan werken heb ik vele jaren bij een notariskantoor gewerkt. Deze ervaring komt mij goed van pas bij mijn huidige werkzaamheden! Naast het volgen van financiƫle opleidingen ga ik graag dansen of iets leuks doen met ons gezin.