Verzekeren is maatwerk. Ieder gezin en elke situatie is anders en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Om op maat en tegen de beste prijs verzekerd te kunnen zijn is een goed advies onmisbaar.

Op ons kantoor in Terneuzen (of bij je thuis) krijg je een eerlijk en onafhankelijk advies. Zo ben je optimaal verzekerd tegen de beste prijs.

Een goed advies

Om je te kunnen helpen met een goed verzekeringsadvies, proberen we enkele vragen met je te beantwoorden.

  1. Welke risico's moeten verzekerd worden?
  2. Welke oplossingen zijn beschikbaar?
  3. Welke oplossing past het best bij jouw situatie?
  4. Welke verzekering hoort daarbij?

Als het verzekeringsproduct aansluit bij jouw wensen zorgen wij dat het afsluiten ervan wordt geregeld. Wij maken het je gemakkelijk!

Onafhankeljk en deskundig

We doen als Zeeuws kantoor al jaren zaken met verschillende verzekeraars. Daardoor hebben we een goed overzicht van de mogelijkheden en vinden we altijd het product dat het beste bij jou past. We zorgen daarbij dat je nooit onder- of oververzekerd bent. Bovendien vind je bij ons scherpe premies.

Bij schade

Op De Verzekeringsshop kun je altijd rekenen, zeker als er schade is. Als je bij ons je schade meldt, zorgen wij voor de complete afwikkeling. We regelen alles met de verzekeraar. Je schade wordt goed en zo snel mogelijk afgehandeld. Wij bewaken de voortgang van het schadedossier, zodat je zelf hier zo weinig mogelijk voor moet doen.

Persoonlijke aanpak

Bij De verzekeringsshop weet je met wie je praat. We zijn een klein team en kennen onze klanten. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen als het nodig is. Gelukkig zijn we groot genoeg om je een uiterst compleet productenpakket te kunnen aanbieden. Onze personal touch zal echter nooit ontbreken

Wij geven je een deskundig advies over de onderstaande verzekeringen: