Wij zijn financieel adviseurs met een grote deskundigheid op het gebied van hypotheekadvisering. Experts in de ondubbelzinnige betekenis van het woord.

We inventariseren jouw persoonlijke situatie, je wensen en toekomstplannen. We maken een prognose van de financiële situatie op langere termijn met behulp van professionele en up-to-date planningssoftware. Naast het advies zorgen wij voor de complete afwikkeling van de hypotheek: vanaf de offerte tot het definitief afsluiten. We begeleiden de afspraken met de makelaar, taxateur en notaris. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere financiële zaken, zoals verzekeringen en het openen van een bankrekening. Komtom: wij maken het jou gemakkelijk!

De Hypotheekexpert

Bij De Hypotheekexpert zijn ze niet alleen Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur maar ook Erkend Hypothecair Planner. Hiermee onderscheiden zij zich door nog meer specialistische kennis op het gebied van hypotheken. Alle adviseurs voldoen jaarlijks aan strenge opleidingseisen en actuele vakkennis.

Vergelijken aanbieders

Niet alleen de vakkennis van de adviseur is van belang voor iemand die op zoek is naar een passende hypotheek. Wij vergelijken ze alle banken en geldverstrekkers. Bij de eigen bank valt er eigenlijk weinig te kiezen, het is altijd de aanbieding van die ene bank. Wij zijn niet gebonden en kunnen zaken doen met alle geldverstrekkers. Ook met jouw eigen bank.We vergelijken alle aanbieders en kunnen hierdoor de scherpte rente bieden en hierdoor de laagste maandlasten.

null

Kosten

Voor het door ons gemaakte hypotheekadvies en onze bemiddeling betaal je eenmalig een bedrag. Deze kosten zijn meestal aftrekbaar van de belasting De hoogte van de vergoeding hangt af van je persoonlijke situatie en de hoeveelheid werk voor ons. Deze kosten leggen we vooraf vast in de opdracht tot dienstverlening. Voordat we een overeenkomst tot dienstverlening zijn aangegaan nemen wij de kosten van de adviesgesprekken voor onze rekening.